Nem
Mój samochód:: e36 325i Sedan
Wysłany: 4 Grudzień 09, 10:32 e36 325i 1991
Witam. Chcialem przedstawic swoja nowa zabaweczke a zapewne w krotce dziewczyne nr 1 :p
Autko zostalo zakupione 3 dni temu po ciezkich poszukiwaniach. Zdecydowalem sie tylko i wylacznie na silnik 2.5 w coupe badz sedanie. Do dyspozycji bylo 10k pln. Po wydaniu kilkuset zlotych na samo jezdzenie i ogladanie aut z ktorymi 'cos' bylo nietak zdecydowalem sie na starszy rocznik moze i z ubozszym wyposazeniem ale ladnie sie prezentujacy i w dobrym stanie.
Autko posiada:
- poducha
-4x szyby w pradzie
-dach w pradzie
-lusterka m3
-felgi z e46
-wspoma
-abs
-alarm
Byc moze ktos zna to auto be jezdzilo po Wroclawiu:
Czekam na opinie zarowno pozytywne jak i negatywne na temat auta.
Co do planow zwiazanych z autem. Niejestem zwolennikiem aggro tuningu i innych dziwnych zmian. Ta Bemka uzekla mnie skromnoscia zmian ale nadajacych jej harakteru.
Jedyne co moge zmienic badz dodac to ringi w oczkach ale jezeli macie jakies ciekawe pomysly mozecie sie nimi zemna podzielic.
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 4 Grudzień 09, 13:08
w sumie dobry rancik jeszcze lepiej by wygladal...wiadomo auto czarne to czarne + dobra felga...poza tym wszystko ok, nie ma wiochy a brewki i kolor nerek to rzecz gustu..pozdro
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
Mój samochód:: BMW E36 325i
Wiek: 26 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 120 Skąd: Kobyla Góra
Wysłany: 4 Grudzień 09, 13:38
Kolego masz tam OBC ?
czy tylko zegarek analogowy ?
_________________ Wiele serce, jedno bicie...
Nem
Mój samochód:: e36 325i Sedan
Wysłany: 4 Grudzień 09, 16:10
Jest OBC 11 guziczkow bede sie rozgladac za 18
btw.
Raczej zostaje przy oryginalnych lampach tylko chce dorzucic ringi czy ktos moze polecic cos konkretnego ?
[ Dodano: 5 Grudzień 09, 01:51 ]
pawelo85 napisał/a:
jak dla mnie brewki mogły by zostać,ringi żółte,jeżeli nie zmienisz felgi do załóż na sezon dystanse na tył żeby opona była bliżej rantu
Autko juz ma dystanse wrzucone, jutro dokladnie zmierze ile mi brakuje od opny do blachy i zaczne sie rozgladac za jakimis ringami ccfl, moze dostane je gdzies w okolicy wroclawia, poki co znalazlem jakies smieszne ringi w sklepie za 50zl w syf sie niepakuje wole zainwestowac i miec z nich satysfakcjie
Ostatnio zmieniony przez Nem 4 Grudzień 09, 17:50, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum