Ladna tak, ale czy do konca seryjna? Tylne lampy chyba zmienione i dolozone progi.
Szczerze to nie podoba mi sie E36 srebrna, ale chyba zmienie zdanie, bo ta prezentuje sie bardzo dobrze! Daj wiecej zdjec i napisz jakie serducho.
Czyzby autko z Tarnogaju??
A wiec,serducho M40 1.6 lub 1.8 po samym wydechu i hamulcach(bebnach) nie jestem nic wiecej w stanie powiedziec.
Ogolnie autko ladne,bez zbednych udziwnien i pseudo tuningow,seryjna linia ladnie komponuje sie z felgami i nawet ta lotka nie bije wiochą.Wyglad adekwatny do serducha autka. obrys autka,lampy tylnie,przednie i kierunki komponuja zcharmonizowana calosc,nie ma jakis dziwactw w stylu "tylnie lampy czerwono-biale,przod na zoltych kierunkach czy chinskich clarach" Jest ok.
ogolnie autko ok,nie upiekszalbym ,nieskupial na przerobkach a zwrocilbym uwage na detale-spasowanie elementow,zlikwidowanie ubytkow w blacharce i tyle.
Ostatnio zmieniony przez kaspri84 25 Listopad 09, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Poszedl Edit zeby placzu nie bylo.
Przesadzona krytyka? nienawisc?? o czym wy wogule mowicie?
Skoro ktos odslania sie na opinie innych to niczym negatywnym nie jest wyrazenie swojego zdania.
Trzeba umiec odroznic "pojazd" i nienawisc od szczerego i realnego spojrzenia.
Skoro chlopak prosi o nasze zdanie i opinie to liczy sie z tym ze beda podkreslone zalety ale rowniez wady autka.
Jezeli jest to dzial w ktorym wypada tylko slodzic to proponuje odwiedzic i zarejestrowac sie na Fotka.pl
Gdy zarejestrowalem sie na forum i pochwalilem swoim Ac.Sem to poczytajcie -mimo ogolnych bardzo dobrych ocen(w koncu autko troszke inne od org) Dostalem tez po uszach za detale.Wlasnie taka krytyka zmobilizowala mnie do zmian ktorymi systematycznie upiekszalem i poprawialem "niunie".
W mojej ocenie nie zgadzam sie z przedmowcami co do agresji poprzedniej wypowiedzi.Mysle ze sam nowy forumowicz jesli przeczytal to nieodebral mojego posta tak jak Wy.
Koniec tematu i skopmy sie na ocenie e36 zamiast szukac intryg gdzie ich nie ma
A wiec serducho faktycznie M40 1.6 zagazowany (dla osczednosci),progi przerabiane, lotka dostawiona,reszta fabryczna.A to na tylnej szybie to Kubus Pufatek dla dziecka...Syn tez musi miec jakis wklad do auta.. Wasze uwagi i oceny sa bardzo cenne , przynajmniej wiadomo na czym mniej wiecej sie skupic. Zastanawiam sie jednak KASPRI84 skad wiesz gdzie auto spedza swoj wolny cas....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum