Wreszcie zderzak dotarł do domu. Wracał do domu i zamiast zapytac jak się czuje, zadawał pytanie "Jest zderzak?" Już się go słuchac nie chciało. Innych tematów nie bylo.... "Zderzak... Moj zderzak... A gdy zamontuje zderzak... " Masakra
Wreszcie zderzak dotarł do domu. Wracał do domu i zamiast zapytac jak się czuje, zadawał pytanie "Jest zderzak?" Już się go słuchac nie chciało. Innych tematów nie bylo.... "Zderzak... Moj zderzak... A gdy zamontuje zderzak... " Masakra
Hehehe faceci tak chyba mają,Marcin też jak coś montuje/zmienia/szuka do bumy, to dzień toczy sie wokół tej sprawy a jak nie daj bozie coś zaczyna stukać ....
Pozdrawiam i życzę cierpilwości, przepraszam za posta niezwiązanego z tematem
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: BMW E46 2.0 benzyna
Wiek: 29 Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 107 Skąd: Polkowice
Wysłany: 14 Wrzesień 09, 20:45
Przyznam szczerze, że też dostałem kilka maili z tematem nowego spoilerka:):)ale cieszę się, że już dotarł na swoje miejsce i czekam aż zobaczę w realu.
Pola jak piszczy lub stuka dzien jest calutki w nerwach... Mina złowroga i nie daj boze się zasmiej lub odezwij he he. Sorki rowniez za posta nie w temacie
Zobaczymy jak bedzie wygladał juz zalozony na autko.
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 17 Wrzesień 09, 19:29
Szczęście i radośc ze zderzaka trwała do momentu montażu Dzwoniłem do Inchape Wrocław i tam poinformowali mnie,że wystarczy dokupic dwa ślizgi,uszczelkę na górę zderzaka i będzie cacy.Niestety przy montażu pojawiły sie problemy.Jak widac na foto,prawy halogen nie ma obramówki.Jest to spowodowane kiepskimi zaczepami,muszę go chyba przymocowac na nity (kolor biały).Drugi problem zaznaczony jest kolorem czerwonym.W tych miejscach są wloty powietrza (chyba do chłodzenia tarcz hamulcowych).Orientuje sie ktoś czy można to jakoś przerobic?Obawiam sie,że jesli są teraz w połowie zasłonięte może to prowadzic do przegrzewania hamulców...Da się wymienic wloty z innym kształtem czy coś?Widok kabli i plastików w tych dziurach przy halogenach mnie załamuje.HELP!!!!
[ Dodano: 18 Wrzesień 09, 10:39 ]
OK,wiem już w czym problem.Muszę wymienić kanały dopływu powietrza do chłodzenia hamulców.
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 18 Wrzesień 09, 10:49
Młoda napisał/a:
to kazdy mial w tym swoj udzial...ze mna byla goraca linia i pytanie...gdzie zderzak
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
_________________ "Chcę być tam, gdzie tylko zechcę,
i żyć tak jak Hugh Hefner,
i pić, tak, najlepszego szampana.
Wysmażyć se grama na plaży Copa Cabana."
Wysłany: 18 Wrzesień 09, 21:13
Wykres z hamownii wpadł mi w ręce podczas sprzatania więc wklejam.Robiony przed wymianą sparciałych przewodów podciśnienia dlatego turbo wkręcało się po 2500 obr/min.Po wymianie we wrześniu ubiegłego roku jest OK,wkręca się od 1800 obr/min.
Kedys Spominales ze tez chcesz wyciac kata to sie tak nie rozpedzaj i zadzwon tam gdzie kreciles fure !!!!! bo ja teraz musze spowrotem Kata zalorzyc Bo polowe mocy zniklo Nawet Nie Ma orginalchych 204km ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;
Jak znajde kata od 204 To Bedzie gitara bo nie oplaca mi sie odnowa softa robic i chamowac ja znowu pare razy ;/;/;/;/;/ chyba ze dozbieram waluty i odrazu dorzuce interculer
Wiem Ze Za maly :/;/;/ Ale Za Taka Przyjemnosc Krzycza 2tys zl A W Tym Miesiacu Cienki Portfelik I strzymam sie z korekta do konca mies az beda fundusze na inter
[ Dodano: 12 Listopad 09, 18:08 ]
Tak apropo . Czemu Nie Wstawisz Srebrnych Nerek ?????
k apropo . Czemu Nie Wstawisz Srebrnych Nerek ?????
Forest, specjalnie takie wstawił (czarne) bo mu się bardziej podobały
_________________ "Chcę być tam, gdzie tylko zechcę,
i żyć tak jak Hugh Hefner,
i pić, tak, najlepszego szampana.
Wysmażyć se grama na plaży Copa Cabana."
Wysłany: 16 Grudzień 09, 16:18
Heh...Dzięki Da_Vidoo Życzę Ci byś doczekał się swojej, jeszcze piękniejszej i jeszcze szybszej Wpadnij kiedyś na zlot, ekipa napewno Ci się spodoba, są tu naprawdę fantastyczni ludzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum