W planach
prysnąć progi + zderzaki pod kolor
Założenie radia którego jak na razie brak
No i oczywiście w tym tygodniu porobić opłaty
Czekam na wasze opinie pozytywne jak i te negatywne co byście jeszcze zmienili a co nie
Pozdrawiam....
chylę czoła ... wygląd, wyposażenie i motor konkretny - szacunek! jedyne co bym zasugerował (o ile dobrze widzę na zdjęciu), to wymienić listwę nad schowkiem, bo chyba jest z drewnopodobnego plastiku, o ile dobrze dostrzegam... no ale to detal - a tak to miodzio
kamil80
Mój samochód:: bmw e36
Wysłany: 29 Marzec 08, 19:16
autko fajne tylko mam małe pytanie w opisie co pośiada auto napisałes el. szyby przód, TYŁ ?? o ile śię orjetuje to w Coupe nie ma tylnych el. jesli tak to sory
Mój samochód:: BMW E36 COUPE
Wiek: 24 Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 60 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 19 Kwiecień 08, 13:50
hehe wlasnie ogladalem wczoraj Twoja baware na warsztacie. Ładnie sie prezentuje , jestem ciekaw jaki bedzie efekt koncowy hehe skóre masz zajebista tego mi w mojej brakuje:) pozdro
Mój samochód:: BMW E36 COUPE
Wiek: 24 Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 60 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 8 Maj 08, 22:46
siema. wlasnie ogladalem dzisiaj na warsztacie Twoja baware. powiem ci ze calkiem calkiem wyglada to nowe malowanie ale jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo na gotowo:) pozdro
Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is - było; jest M52B25 ;)
Wiek: 25 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 369 Skąd: Wałbrzych i Wrocław
Wysłany: 16 Sierpień 08, 10:33
Wydaje mi się, że dla kontrast ładnie będą wyglądały lampy red-white, ale ja pokusiłbym sie już o lampy diodowe z kierunkami na diodach. Można pokusić się o zamontowanie przedniego zderzaka od M3. Lexusy ładnie wyglądają w innych autach z czarnym wkładem, ale nie w BMW. Kurcze tak mi się podoba ten środek, cały jasny jest, tylko plastik na obudowie zegarów czarne, na serio rzadko można spotkać coś takiego. Możesz mi pokazać jak wyglądają kierunki boczne dymione, bo będę wymieniał i chciałbym zobaczyć jak takie wyglądają, żeby wymienić raz a dobrze. ładne malowanie dwukolorowe, możesz mi napisać gdzie malowałeś i czy dobrze to zrobili, bo na mojej buni pojawiają sie małe ogniska korozji i po zimie musiałbym to chyba zrobić czy tylko nie wiem gdzie oddać auto, żeby nie spieprzyli roboty. Chciałbym zrobić tylko tą rdze, a nie malować całe auto.
zarówno lampy "red-white" (chodzi mi o zamienniki jakie są na allegro) jak i "diodowe", to w mojej skromnej opinii patologia... jeżeli zmieniać nawet ze zwykłych (ale oryginalnych) z pomarańczowym kierunkiem, na jakiekolwiek to tylko na oryginalne z białym kierunkiem, czy m3 - różnie nazywają, ale mniejsza o nazwę... mam na myśli nie tylko wygląd, ale też jakość tych produktów...
Ostatnio zmieniony przez Kri$$ 17 Sierpień 08, 01:03, w całości zmieniany 1 raz
sulek - co do tych wynalazków z allegro, już od nie jednego słyszałem jak kolnął co do jakości - późniejszego parowania itp... nie mówiąc już o wyglądzie... a jak miałbym 6 stów ładować w takie coś, to bym się ani sekundy nie wahał i kupił oryginalne... no ale widać musi być na to popyt, skoro to produkują tak samo jak spojlery, lexusy itp... radziłbym się jednak zastanowić 3 razy przed kupnem...
żeby nie zaśmiecać: co do furki Reseta - trochę szkoda, że ją przemalowałeś, bo w pełni czarnej prezentowała się lepiej IMHO...
Ostatnio zmieniony przez Kri$$ 17 Sierpień 08, 01:51, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is - było; jest M52B25 ;)
Wiek: 25 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 369 Skąd: Wałbrzych i Wrocław
Wysłany: 17 Sierpień 08, 01:55
Nie wszystko co na allegro jest złe. Te lampy są produkowane przez DEPO, więc powinny być dobre, to tylko moje takie rozumowanie. Sam miałem przez jakiś czas zespolony przód - SONAR i tragedia, mam oryginalne soczewkowe. Jak będę myślał o tylnych lampach to podrąże temat lub po prostu w miedzy czasie będę pytał ludzi, którzy to mają. Bo DEPO produkuje lampy na przóD te z ringami i wiele ludzi jest z nich zadowolonych.
Mój samochód:: BMW e36 323i 2.5L Coupe
Wiek: 29 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 28 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 17 Sierpień 08, 15:31
Za te lexusy to cały czas piłuje znajomemu żeby je zmienił no ale niestety jemu się podobają.
Przemalowałem bo czarnych jest pełno a drugiej takiej w dwóch kolorach u mnie w mieście nie znajdziesz.
Zastanawiałem się nad zmianą lamp na
http://moto.allegro.pl/it..._ringi_kpl.html
Ale nie mam zielonego pojęcia jak one się prezentują na furce. Kierunki białe dymione już za parę dni będą.
A tutaj efekt mojej kilku godzinnej pracy przed weselem kumpla. Woskowanie a potem mleczko nabłyszczające
URL=http://imageshack.us][/URL]
Mam nadzieje jednak, ze wybierzesz lampy z czarnym wkładem a nie chrom. na jakiej aukcji kupiłeś te białe dymione, bo chciałbym zobaczyć jak coś takiego wygląda, bo sam zastanawiam sie nad zmiana kierunków, tylko nie wiem na jakie.
Mój samochód:: E36 Coupe
Wysłany: 18 Sierpień 08, 11:34
beemka ladna... ale na pierwszych fotach. Widze po tych zdjeciach tez ze kupiona od goscia z gostynia, wiec mysle ze jest dobrze utrzymana bo gosc zajmuje sie tylko beemkami. Co do malowania... dla mnie beznadzieja. Jesli chodzi o lampy tylne to tylko bialo-czerwone, a przednie zostaw ori i wsadz ringi ccfl, a kase zaoszczedzona wydaj na zderzak przod M3.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum