Wysłany: 14 Grudzień 09, 19:55 BMW E36 CUPE Tylne pasy bezpieczeństwa
PROSZE O POMOC Zostal mi zabrany dowod rejestracyjny za brak pasa bezpieczenstwa na tylnej kanapie . Rok temu kupilem bez tylnego pasa az do czasu .Mechanizm pasa bezpieczenstwa widac w kanapie , tylko jest uciety . I mam zapytanie jak wyciagnac ,aby nie polamac z gory plastyku ? Za odpowiedz bardzo dziekuje .A w zamian moge napisac jakie sa objawy gdy jest uszkodzony czujnik polozenia walka rozrzadu, bo mialem z nim duze przeboje. yony
_________________ yony
Ostatnio zmieniony przez yony 16 Grudzień 09, 00:34, w całości zmieniany 1 raz
gustuff, Mam kanapę dzieloną .A chodzi Mi o ten plastyk który jest na górze w kanapie . Chce wyjać pas aby nie połamać . Na Schrocie wyciągnął mechanik pokazał MI jak i połamał plastyk
sadze, ze zabral sie od d. strony.
na moje (ale to nic pewnego, bo ani o tym nigdy nie czytalem, ani nie robilem) nalezy zdjac tylna oslone oparcia. sa tam po 2 okragle zaslepki albo wrecz 2 duze spinki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum