Piotrek20Tg
Mój samochód:: BMW 320i
Wiek: 27 Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 63 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 23 Wrzesień 09, 18:32 pytanie
Witam miałem e36 w sedanie z 91r silnik 2.0 r6 model 320i silnik bez vanosa teraz chce kupic cos w kombiku tzn touring i teraz moje pytanie podobno po 95r sa juz w tych silnikach bloki aluminiowe warto taki brac czy lepeij starszy ale nie alu? A drugie pytanko czy brac wersje z vanosem czy bez?
[ Dodano: 23 Wrzesień 09, 18:34 ]
albo ew jaki najlepiej brac silnik raczej z tym problemów co miałem w sedanie nie było? A jak z awaryjnoscia diseli?
Zależy jak chcesz "używać" ten silnik, ja miałem touringa z 95r na pojedyńczym vanosie i nie nażekałem na niego a dawałem mu dawałem- 320i, później było 328 ale to juz inna bajka
Co do bloków to sam nie wiem jaki miałem
*BMW to nie jest skoda 105... to są autka, które mają dawać sporo zabawy, więc jestem pewien że nie masz się co martwić o stop z jakiego jest zrobiony blok
**a co do vanosa to znajdziesz taką sama ilość przeciwników co zwolenników
***a diesle w Bemkach są lepsze i gorsze poszukaj troszkę w wyszukiwarce to znajdziesz sporo "za" i "przeciw"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum