Czy ten wydech pasuje do E36 323, może trzeba tylko mocowania przerobić, czy w ogóle jest sens, bo jakoś tanio chce ten chłop i czy w połączeniu z baranami - kolektor wydechowy M3 da i to dużo większą moc np +10 KM.
Czy ten wydech pasuje do E36 323, może trzeba tylko mocowania przerobić, czy w ogóle jest sens, bo jakoś tanio chce ten chłop i czy w połączeniu z baranami - kolektor wydechowy M3 da i to dużo większą moc np +10 KM.
Daj sobie spokój Już lepiej kup dedykowany do E36, poza tym ACS to jeszcze inna bajka niż seria i duże prawdopodobieństwo, że na**** się z tym wydechem jak z pijaną babą a potem jeszcze będziesz 10 koni w plecy zamiast do przodu
Poza tym coś mi tam nie pasuje, nie wiem jak w e46... ale w e36 328i to jest trochę inaczej.. 2 kolektory, 2 rury, 2 katy... w sumie wszystko dopiero na końcu się schodzi w jedną rurę i wydech, z czego jedna rura z 2 w tłumiku końcowym jest sterowana podciśnieniem... ale nie dam sobie głowy uciąć jak jest to w e46 328i... a w tym z kolei były co najmniej 2 wersje silnika 328i i to na innym osprzęcie w dodatku
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is - było; jest M52B25 ;)
Wiek: 25 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 369 Skąd: Wałbrzych i Wrocław
Wysłany: 3 Luty 09, 03:59 Re: Wydech AC SCHNITZER z E46 323 do E36 323
[quote=a w tym z kolei były co najmniej 2 wersje silnika 328i i to na innym osprzęcie w dodatku[/quote]
Co masz na myśli dwie wersje silnika??
Też mi się ta cena zdaje trochę podejrzana. W E36 323 tak niestety jest - jedna rura, jak na zdjęciu, ale nie wiedziałem, ze 328i mam dwie rury i one na końcu się schodzą - tak ma E36 325i. A możecie mi coś więcej powiedzieć o dedykowanym wydechu, żeby go podłączyć do baranów M3 E36, bo barany chyba bez problemu pasują do mojego silnika??
Jeszcze takie pytanko, czy mój silnik ma oznaczenie M52B23 czy M52B25 - E36 323??
SULEK, Dowiedz sie czy to nie jest standardowy wydech. Bo cos mi sie wydaje, ze wydech jest jak najbardziej fabryczny, a to AC SCHNITZER to tylko ta elegancka zardzewiala koncowka schnitzera, wlozona na koncowy tlumik. Ja bym sie zastanowil, zanim wywalilbym 400zl za uzywany uklad wydechowy.
Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is - było; jest M52B25 ;)
Wiek: 25 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 369 Skąd: Wałbrzych i Wrocław
Wysłany: 16 Luty 09, 22:25
Szkoda, trochę pracy w nią włożyłeś. V8 - pewnie jeszcze większy bulgot dochodzi spod maski, pochwalisz się fotkami na forum?? Jakie oznaczenie ma ten silnik, planujesz jakieś mody?
Zaloze oddzielny temat z moja e34, zeby na bierzaco tam dawac zdjecia po zmianach. Mody planuje, oj planuje Nic ekstremalnego, ale bedzie to ladny kobiak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum