Mój samochód:: BMW E-39 530D M-Pakiet
Wysłany: 28 Maj 09, 14:23 Zawieszenie Gwint MTS technik Warto czy nie?
Witam wszystkich mam pytanie czy ktos testowal moze zawias od MAPET-tuning lub VENOM'A MTS Technik gwintowane w Bawarce jak to sie ma bo cena jest dosc dobra ale jak jakosciowo czy dobre to czy raczej szmira,badziewie jakies?
_________________ Moja historia pierwsze BMW E-21 318,potem bylo E-30 318i, E-34 2.0 24V, E-34 2.5 24V,E-34,E34 M5 3,6 teraz E-39 530D w planach E60.
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 28 Maj 09, 16:54
Wpisz na Google "opinie MTS", na innych forach ludzie też zadawali podobne pytania i odpowiedzi są praktycznie 50 na 50. Sporo osób twierdzi że to raczej badziew i lepiej odłożyć na np. Koni - tyle że użytkownicy MTS nie narzekają na ich użytkowanie.
Osobiście jestem na tak jeśli chodzi o tą firmę bo jest tak jak napisał PiterOKL :
PiterOKL napisał/a:
stosunek ceny do jakosci jest bardzo dobry
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Mój samochód:: E36 Coupe
Wysłany: 10 Lipiec 09, 10:53
jezdze na TA Technixie, jak dla mnie cena/jakosc nie ma lepszej opcji
Prawda jest taka ze negatywne opinie wydaja ludzie, dla ktorych jedynym wyznacznikiem jakosci jest cena! a do czyniena z tanimi gwintami mieli tylko poprzez www / allegro
Wysłany: 18 Lipiec 09, 11:04
Brodeer napisał/a:
jezdze na TA Technixie, jak dla mnie cena/jakosc nie ma lepszej opcji
Prawda jest taka ze negatywne opinie wydaja ludzie, dla ktorych jedynym wyznacznikiem jakosci jest cena! a do czyniena z tanimi gwintami mieli tylko poprzez www / allegro
Zgadzam sie z tym i glowni Ci ktorzy nie mieli zadnej stycznosci z tym zawieszeniem. Rzesza golfiarzy korzystajacych z tego zawieszenia uwaza ze stosunek ceny do jakosci jest bardzo dobry. W przyszlosci moze sie skusze na takie zawieszenie, bo dobre zawieszenia do Fiata Uno, to jest rarytas, a MTS mam nadzieje, ze spelni moje oczekiwania.
_________________ Szukam osoby, ktora powie mi z jakiego rodzaju stali wykonac dedykowany wydech(od kolektora po koncowke) i jak sie ja spawa!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum