Mój samochód:: Honda CB 750 SF , BMW R1150GS
Wysłany: 24 Czerwiec 07, 20:39
No oczywiście że to nie motor BMW , ale niestety motocykle beemki są zbyt drogie i nie mogę sobie (jeszcze) pozwolić na taki motocykl
Muszę jeszcze CB-tce zafundować nowa tylna oponkę , pozatym jest w pełni przygotowana do sezonu. Myślę , że ten motocykl da mi wiele frajdy z podróżowania nim
_________________ Motocykle są wszędzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
Twoje pierwsze wymuszenie
może być moim ostatnim.
Wysłany: 25 Czerwiec 07, 08:29
Dane techniczne
Silnik , 4 cyl. 4 suw , rzędowy , chłodzony powietrzem/olejem , 16 zaworowy DOHC. Pojemność 747ccm , moc 73KM przy 8500 rpm , max moment 62Nm przy 7500 rpm.
Cztery gaźniki KEIHIN 34mm , rozrusznik elektryczny , zapłon bezstykowy tranzystorowy.
Przeniesienie napędu , silnik - skrzynia koła zębate , sprzęgło wielotarczowe mokre , skrzynia 5 stopniowa , napęd tylnego koła przez łańcuch rolkowy typu O - ring.
Wysłany: 7 Październik 07, 17:02
U mnie sezon jeszcze sie nie skończyl Ciągle jeżdzę , póki co bez niespodzianek. W tej chwili nie planuję zmieniać moto , może za rok , ale nie BMW tylko jakaś CBR 1100 XX Blackbird , Kawa ZX12R , Suzuki GSX1300R Hayabusa . Zobaczymy jak będzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
może być moim ostatnim.
Wysłany: 10 Październik 07, 08:04
Wiem o tym doskonale , ale mam znajomego mechanika od motocykli i jak juz mam cos kupić to jade z nim oglądać. Raczej poważniejszy dzwon sie nie ukryje.
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
może być moim ostatnim.
Witam Wszystkich. Koledzy czy ma ktoś z Was 525i e60, jest jedna sztuka w dobrym stanie do kupienia ale przed decyzją ostateczną poznał bym opinie Wasze co do tego model.Spalanie , awaryjność, itp. Proszę o odp. Piotrek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum